Počinju prijave na dvodnevnu edukaciju vodiča Bioekološko-edukacijskog centra Virovi!!

Datum objave: velj. 18 2021
Vijest

Ako voliš aktivan boravak u prirodi, zanimaju te cikloturizam, kajakarenje, kanuiranje i prirodne i kulturne znamenitosti slavonskoga kraja? Komunikativna si osoba spremna na nove izazove i želiš unaprijediti svoje vještine? Onda je ovo prilika za tvoj stalni ili povremeni posao!

Grad Otok, Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije u sklopu projekta „Vrata spačvanskog bazena – Izgradnja i opremanje Bioekološko – edukacijskog centra Virovi“ organiziraju edukaciju za vodiče/animatore za rad na programima škola u prirodi, vođenju biciklističkih i veslačkih tura (kanui, kajaci, drveni čamci) i vožnji brodom.

Centar za posjetitelje „Bioekološko edukacijski centar Virovi“ trenutno je u završnoj fazi izgradnje i opremanja te se planira njegovo otvaranje u travnju 2021. Za potrebe rada Centra želimo osigurati mrežu osposobljenih vodiča/animatora koji će biti angažirani kroz stalni ili povremeni posao za rad s posjetiteljima. Edukacija će sadržavati teoretska i praktična znanja o prirodnim i kulturnim znamenitostima područja, sigurnosnim savjetima o vođenju posjetitelja, osnovama eko i cikloturizma, veslanja, rada s učenicima i posjetiteljima. Dvodnevna edukacija održat će se u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi prema sljedećem rasporedu:

Subota 20.3. od 10:30 – 14:00 sati
Edukacijski programi škola u prirodi i vođene ture poučnom stazom

Nedjelja 21.3.2021. od 10:30 – 14:00 sati
Cikloturizam, veslanje i ture brodom

Pozivnicu za trening možeš pronaći ovdje, a prijaviti se vrlo jednostavnim ispunjavanjem obrasca i pričekati da te kontaktiramo. Rok za prijave je najkasnije do 10.3.2021., a broj sudionika ograničen, stoga ne čekajte i prijavite se kako bi postali novi vodič Bioekološko-edukacijskog centra Virovi.

Sretno svima!