Poziv obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i poljoprivrednim obrtnicima

Datum objave: ožu. 18 2021
OPG

Poziv svim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) i poljoprivrednim obrtnicima sa područja Otoka i Komletinaca na radni sastanak, koji će se održati dana 27. ožujka 2021. godine u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi, sa početkom u 10:00 sati

POZIV

svim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) i poljoprivrednim obrtnicima sa područja Otoka i Komletinaca na radni sastanak, koji će se održati dana 27. ožujka 2021. godine u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi, sa početkom u 10:00 sati, a vezano za suradnju sa gradom Otokom i ustanovom Virovi u svrhu turističke promidžbe i djelovanja na području Grada.

Poziv je otvoren do četvrtka, 25. ožujka 2021. godine.

Svrha sastanka je prezentacija ustanove Virovi i razgovor oko eventualnog partnerstva i detaljima u vezi sa Ustanovom, a koja se odnosi na razvoj ruralnog turizma u Gradu Otoku. Potencijalni partneri na projektu mogu biti poljoprivredni obrtnici i registrirana obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Obvezna je potvrda prisustva na mail: vrataspacvanskogbazena@gmail.com kao i poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera i obvezno nošenje zaštitne maske.

U slučaju većeg broja zainteresiranih, postoji mogućnost održavanja sastanka u dvije grupe.