OPG
ožu. 18 2021
Poziv svim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) i poljoprivrednim obrtnicima sa područja Otoka i Komletinaca na radni sastanak, koji će se održati dana 27. ožujka 2021. godine u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi, sa početkom u 10:00 sati
Vijest
velj. 18 2021
Ako voliš aktivan boravak u prirodi, zanimaju te cikloturizam, kajakarenje, kanuiranje i prirodne i kulturne znamenitosti slavonskoga kraja? Komunikativna si osoba spremna na nove izazove i želiš unaprijediti svoje vještine? Onda je ovo prilika za tvoj stalni ili povremeni posao!
Slika 2
pro. 10 2020
U okviru provedbe projekta Vrata spačvanskog bazena od 24. do 27. listopada 2020. godine održano je studijsko putovanje na kojem su, uz predstavnike Udruge Zeleni Osijek, sudjelovali i predstavnici iz Grada Otoka kao nositelja te Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije kao partnera na projektu.
Sastanak
lis. 08 2020
Poribljavanje Virova i krivoribolov bila je tema gradonačelnika Josipa Šarića, dijela vijećnika Gradskog vijeća, predstavnika Ribolovnog saveza Vukovarsko-srijemske županije te ribičkih društava iz Otoka i Komletinaca, na sastanku koji je održan u gradskoj vijećnici.